Varenummer 216139

Kids Zoo Propolis + C 60 stk.

På lager
Før DKK 159,00
DKK 135,15
Spar DKK 23,85

Kids Zoo Vegetabilsk Propolis er et kosttilskud til børn med propolis, hyldebær, hyben og c-vitamin. Det består af velsmagende vitaminbjørne, der ligner vingummibamser. Det er fremstillet på frugtfibre og indeholder ingen gelatine og er samtidig fri for kunstige sødestoffer, kunstige sødemidler og konserveringsmidler. De er udelukkende lavet på naturlig farve med smag fra frugterne hyldebær og hyben og er nemme at tygge.

Propolis er et stof, der laves udfra harpiks af honningbier og menes at være gavnligt for mennesker ligesom det er for bier, da de beskytter dem imod angreb fra mikroorganismer.

I Kids Zoo Propolis er de gode egenskaber fra propolis kombineret med c-vitamin, der bl.a. bidrager til at vedligeholde og styrke barnets immunforsvar.

Kids Zoo Propolis + C-vitamin indeholder:
60 tyggebjørne, som er sødet med glukosesirup og rørsukker.

Sukkerindhold pr. stk.
Max 2 g.

Dosering og anvendelse:
Tyggebamserne anvendes til børn på 3 år og opefter.
Daglig dosis: 3 bamser dagligt.

Opbevaring:
Opbevares ved stuetemperatur samt tørt og væk fra direkte sollys.
Opbevares udenfor børns rækkevidde.

1 tyggebamse indeholder:
- Vitamin C: 80 mg, RI 100%
- Propolis ekstrakt: 25 mg, RI -
- Hyben ekstrakt: 50 mg, RI -
- Hyldebær ekstrakt: 25 mg, RI -

Ingredienser:
Glukosesirup, Rørsukker, Bindemiddel (pektin), Ascorbinsyre, Hybenekstrakt (Rosa canina), Surhedsregulerende midler (natriumcitrat, citronsyre), Propolis, Hyldebær koncentrat (sambucas nigra), Naturlig aroma (appelsin), Overfladebehandlingsmidler (kokos olie, rapsolie, carnaubavoks).

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde istedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.