Varenummer 215639

UniKalk K2 Forte, 140 tabletter

På lager
DKK 199,00

UniKalk Forte K2 er et kosttilskud som indeholder 400 mg calcium (kalk), 19 µg D-vitamin og 37,5 µg K2-vitamin pr. tablet.

Calcium er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler og tænder.
D-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion samt til normal optagelse af kalk og er nødvendig for opretholdelse af normal knoglesundhed.
K-vitamin bidrager til en normal størkning af blodet og til at vedligeholde normal knogler.

UniKalk Forte K2 anbefales til personer med ekstra behov for D-vitamin (f.eks ældre, plejehjems-beboere, småtspisende, mørklødede, tildækkede samt hvis man får binyrebarkhormon eller anden medicin, som øger calciumudskillelsen).  Anbefales til personer, som får en del, men ikke nok kalk gennem kosten og som samtidigt har behov for et højt tilskud af D-vitamin.  
Fortegnelse over de forskellige Unikalk varianter findes nederst på siden.

Næringsstof indhold pr. tablet i mængde / % ADT*:
Calcium: 400 mg / 50%
D3-vitamin: 19 µg / 380%
K2-vitamin: 37,5 µg / 50%.

*ADT er anbefalet daglig tilførsel til voksne og børn over 11 år.

Anbefalet daglig dosis til voksne og børn over 11 år:
1 - 2 tabletter dagligt.
Det anbefales, at UniKalk Forte K2 indtages i forbindelse med et måltid.
Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides.
Bør kun anvendes af gravide og børn under 11 år efter aftale med læge eller sundhedsplejerske.

Indholdsstoffer:
Calciumcarbonat, tværbunden natriumcarboxymethylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer, mikrokrystallinsk cellulose, eddikesyreestre af mono- og diglycerider af fedtsyrer, D3-cholecalciferol, K2-menaquinon.

Vitamin D er fremstillet af uldfedt. Øvrige råvarer er af mineralsk/vegetabilsk oprindelse.

UniKalk- serien består af flere varianter,

Se dem alle herUnikalk Basic: anbefales til personer, som får vitamin-D gennem andre kilder.


Unikalk Plus: anbefales til personer, som ikke får tilstrækkelig vitamin-D fra andre kilder.


Unikalk Silver: anbefales til personer, som ikke får tilstrækkelig vitamin-D fra andre kilder. Tabletten fås også som tyggetablet.


Unikalk Silver K2 anbefales til personer, som ikke får tilstrækkelig vitamin-D fra andre kilder. Tabletten fås også som tyggetablet.


Unikalk Extra anbefales til personer som ikke får tilstrækkelig vitamin-D og magnesium fra andre kilder (f.eks ældre og småtspisende).


Unikalk Citrat anbefales til personer som har fået konstateret osteoporose, og personer der oplever mave-tarm gener ved indtag af calciumcarbonat. Tabletterne anbefales især til mørklødede og tildækkede personer.


Unikalk Forte anbefales til personer med ekstra behov for D-vitamin (f.eks ældre, plejehjems-beboere, småtspisende, mørklødede, tildækkede samt hvis man får binyrebarkhormon eller anden medicin, som øger calciumudskillelsen.
Tabletten fås også som tyggetablet.


Unikalk Forte K2 anbefales til personer med ekstra behov for D-vitamin (f.eks ældre, plejehjems-beboere, småtspisende, mørklødede, tildækkede samt hvis man får binyrebarkhormon eller anden medicin, som øger calciumudskillelsen.


Unikalk Mega anbefales til personer med højt behov for D-vitamin (f.eks. ældre og mørklødede eller tildækkede personer)


Unikalk Kids anbefales til de børn, som ikke får nok kalk og D-vitamin gennem kosten. Det kan eksempelvis også være børn som ikke kan tåle mælk.