Varenummer 222164

Unikalk Overgangsalder 90 tabl

På lager
DKK 199,95

UniKalk Overgangsalder er et kosttilskud til kvinder i overgangsalderen, som ikke får nok kalk i dagligdagen. Kosttilskuddet hjælper på mange af gener, som man oplever, når man kommer i overgangsalderen - bl.a. svedeture, hedeture, humørsvingninger og rastløshed.

Hvorfor er kalk vigtigt i overgangsalderen?
Når man kommer i alderen  50+ sker der et øget tab af knoglemasse og man har brug for mere kalk i denne periode for at begrænse tabet af knoglemineral. Har man en lav mængde af knoglemineral er man mere disponeret for knoglebrud som følge af bl.a. knogleskørhed.

Hvorfor er netop dette kosttilskud godt i overgangsalderen?
Unikalk Overgangsalder indeholder
- Kalk 266 mg
- D-vitamin 3,3 µg
- Rødkløverekstrakt 13,3 mg
- B6-vitamin 0,5 mg
- Biotin 16,7 µg
Det anbefales at man får kalk for at reducere risikoen for knogleskørhed, men da mange er generede af svedeture, humørsvingninger mm, så er der  tilføjet rødkløverekstrakt, som har en gavnlig effekt på disse gener.

Dispenseringsform:
Tabletter.

Anbefalet daglig dosis:
3 tabletter dagligt til kvinder i overgangsalderen. Tabletterne bør indtages i forbindelse med et måltid og fordeles over flere måltider. Dagsdosis bør ikke overskrides.
Vær opmærksom på at kosttilskud ikke bør erstatte en varieret kost.

Ingredienser:
calciumcarbonat, fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, dicalciumphosphat, tværbunden natriumcarboxymethylcellulose), rødkløverekstrakt (trifolium pratense L.), maltodextrin, overfladebehandlingsmidler (hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer, acaciegummi, talkum, carnaubavoks), farvestof (titandioxid), fugtighedsbevarerende middel (glycol), polyfruktose, pyridoxinhydrochlorid, D-biotin, cholecalciferol.

Opbevares:
Opbevares utilgængeligt for børn.